Star Wars Rebels'in Yaratıcısı, Dizinin Devamının Gelmeyeceğini Açıkladı

08.05.2020 12:28 Özgür Eroğlu

 
2014 yılında yayın hayatına başlayan Star Wars evrenindeki bir başka animasyon dizisi Star Wars Rebels, 2018 yılında yayın hayatına son vermişti.
 
Disney+ servisinin hizmete sunulması ve Star Wars Clone Wars animasyonunun son sezonu ile birlikte dönmesinden dolayı, Star Wars Rebels'in de yeniden başlayıp başlamayacağı merak ediliyordu. Sanırım bu açıklamadan sonra kesin olarak gelmeyeceğini söyleyebiliriz.
 
2014 - 2018 yılları arasında süren Star Wars Rebels'in yaratıcısı Dave Filoni, Rebels'in 5. sezonunun gelmeyeceğini açıkladı. Star Wars Rebels, Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith'in İntikamı ve Yıldız Savaşları: Bölüm IV - Yeni Bir Umut filmleri arasındaki bir dönemi konu alıyor. İsminden de anlaşılacağı gibi Asileri konu alıyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler