Subnautica: Below Zero Duyuruldu

30.08.2018 22:11 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Unknown Worlds Entertainment, sualtı hayatta kalma oyunu Subnautica'nın bağımsız genişleme paketi Below Zero'yu duyurdu. Orijinal oyundaki olaylardan sonra, 4546B gezegeninin buzla kaplı bölgesinde geçecek Below Zero Subnautica evreninde yeni bir bölüm sunacak.
 
Below Zero'nun tamamlanmamış, erken versiyonu önümüzdeki aylarda erken erişime açılacak. Unknown Worlds Entertainment daha sonra orijinal Subnautica'da olduğu gibi oyunculardan aldığı geri bildirimler ile içerik güncellemelerini yayınlamaya başlayacak.
 
Unknown Worlds Entertainment, orijinal oyunda bulunan üs kurma ve açık uçlu keşif gibi temel mekanikleri Below Zero'da koruyacaklarını ve bununla birlikte termal yönetim ve daha fazla sesli diyalog gibi yeni mekanikleri araştıracaklarını belirtti. Geliştirici tarafından belirtilene göre, Below Zero'nun konsepti halen geliştirilme aşamasında ve bu özellikler erken erişime sürecinde veya öncesinde değişebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Subnautica: Below Zero Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Unknown Worlds Dağıtıcısı: Unknown Worlds Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 30 Ocak 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 6 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 6 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 7 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 7 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler