Subnautica ve Subnautica: Below Zero 2021'in Başlarında Switch'e Geliyor

18.08.2020 19:59 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Unknown Worlds Entertainment, sualtı hayatta kalma oyunu Subnautica ve onun bağımsız genişleme paketi Subnautica: Below Zero'nun 2021'in başlarında Switch'e geleceğini duyurdu.

Subnautica ilk olarak Ocak 2018'de PC için; Aralık 2018'de PlayStation 4 ile Xbox One için çıkışını gerçekleştirmişti. Subnautica: Below Zero ise Ocak 2019'dan bu yana erken erişimde.
 
 
 

Subnautica 
 
Subnautica, uzaylı okyanus gezegeninde geçen bir su altı macera oyunudur. Harikalarla ve tehlikelerle dolu kocaman, açık bir dünya sizi bekliyor!
 
Geniş Su Altı Dünyasına Dalın
Bir uzaylı okyanus dünyasına zorunlu iniş yaptınız ve gidilecek tek yön aşağısı. Su yosunlarını, platoları, resifleri ve sarmal mağara sistemlerini keşfederken oksijen miktarınızı yönetin. Su, hayatla dolu: Bazıları yararlı, bazıları zararlı.
 
Yağmala, Üret ve Hayatta Kal
Yaşam Kapsülünüz içinde zorunlu iniş yapmanızın hemen ardından, içme suyu ve yiyecek bulmak ve keşfetmeniz gereken ekipmanları geliştirmeniz için zaman işlemeye başlıyor . Çevrenizdeki okyanustan kaynaklar toplayın. Dalış takımı, aydınlatma, yaşam alanı modülleri ve dalgıç ekipmanları üretin.
 
Su Altı Yaşam Alanları Oluştur
Deniz tabanına üsler inşa edin. Düzenleri ve bileşenleri seçin, derinlik ve basınç arttıkça gövde bütünlüğünü yönetin. Kaynaklarınızı depolamak, araç park etmek ve geniş okyanusu keşfederken oksijen kaynaklarını yenilemek için üssünüzü kullanın.
 
Gizemi Çözün
Bu gezegene ne olmuş? İşaretler, bir şeylerin doğru olmadığını gösteriyor. Düşüşünüze sebep olan neydi? Deniz yaşamını olumsuz etkileyen şey ne? Okyanusun etrafına yayılmış olan gizemli yapıları kim inşa etti? Bu gezegenden canlı çıkmanın bir yolunu bulabilir misin?
 
Besin Zincirini Altüst Edin
Okyanus, yaşamla dolu: Size yardımcı olması için ekosistemi kullanın. Tehlikeli bir yaratığı taze balıkla tuzağa çekip dikkatini dağıtın ya da sadece gezinen avcıların gıcırdayan çenelerinden kaçınmak için olabildiğince hızlı yüzün.
 
Basıncı İdare Edin
Basınca Duyarlı Suya Dayanıklı Nanosuit veya PRAWN Suit oluşturun ve aşırı derin ve sıcak yerleri keşfedin. Takımı maden matkapları, torpido fırlatıcılar, tahrik topları, kıskaçlı kancalar ve daha fazlasıyla modifiye edin.
 
Geceden Korkun
Güneş batarken avcılar meydana çıkar. Gündüzleri keşfedilmesi güvenli olan alanlar geceleri tehlikeli olur, ama aynı zamanda karanlıktan saklananların asla göremeyeceği bir güzelliği de ortaya çıkarır.
 
Okyanus Tabanının Altına Dalın
Karanlık, küçük geçitlerden dirimsel ışık yayan yaşam formları ve yakıcı sıcaklıkta lav akışları tarafından aydınlatılan oyuklara kadar mağara sistemleri, deniz yatağının altını sarar. Oksijen seviyelerinize dikkat edin ve karanlıkta kol gezen tehlikelerden kaçınmaya özen gösterin.
 
 
Subnautica: Below Zero
 
4546B gezegenine geri dön
Dondurucu bir su altı macerasına dal. Below Zero, 4546B gezegeninin kutup bölgesinde
geçer. Gezegenin yüzeyindeki araştırma istasyonuna gönderilen bir bilim insanı olarak,
uzaylı kalıntılarını incelemekle görevlendirildin...
 
Üret, Hayatta Kal, Araştır
Vesper uzay istasyonu, yörüngende dönerek sana malzemeler gönderir
ve senin gönderdiğin örnekleri alır. Felaket araştırma istasyonunu vurduğunda, hayatta kalmak için doğaçlama yapmalısın: Kaynak bul, sığınak kur ve ekipman üret.
 
Yeni Biyomları Keşfet
Twisty Bridges'in mavi aydınlatmalı, kemer şeklini alan dallarının altında yüz. Okyanusun yüzeyinde tehlikeli buz kütlelerini yönlendir. Karlarla kaplı tepelere tırman ve cesaretini toplayıp buzlu mağaralara gir. Below Zero, keşfedilmeyi bekleyen yepyeni ortamlar sunar.
 
Yeni Yaratıklarla Karşılaş
4546B'nin buzlu derinliklerindeki yeni yaşam formlarını keşfet. Dev Titan Holefish'in içinden yüzerek geç, saldırgan Brute Shark'lardan kaç ve sevimli Pengwing'leri ziyaret et. Donmuş okyanusun bazı sakinleri sana yardımcı olur, bazıları ise sana zarar vermeye çalışabilir.
 
Entrika Dolu Bir Okyanus
Buraya daha önce gelen uzaylılar kimlerdi? Neden bu gezegendeydiler? Amirlerine
güvenebilir misin? Below Zero, orijinal oyunda tanıtılan gizemlerin derinliklerine dalarak
Subnautica evreninin hikâyesini genişletir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler