Syberia: The World Before 2021'de PC için Çıkacak, Demo Steam'de Yayınlandı

08.10.2020 20:15 Gazali Çetinkaya

 
Geliştiriciler Microids ve Koalabs, Syberia serisinin yeni oyunu Syberia: The World Before'un 2021'de PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun demo sürümü Syberia: The World Before - Prologue Steam'de yayınlandı.
 
Syberia: The World Before'da oyuncular çok uzun süre saklı kalmış bir gizemi ortaya çıkarmaya çalışırken kıtalar ve zamanlar arasında bir macera atılarak iki farklı karakterin rolünü üstlenecek.
 
Vaghen, 1937: Dana Roze 17 yaşında genç bir kızdır ve piyanist olarak parlak bir kariyer vadetmektedir. İkinci Dünya Savaşı'nın şafağında, Brown Shadow faşist tehdidi Avrupa'yı sarar ve Dana Roze'un geleceğinin üzerinde gölgeler dolaşmaya başlar.
 
Taiga, 2004: Kendi öz kimliğini arayışında yeni bir maceraya çıkan Kate Walker hapsedildiği tuz madeninde hayatta kalmaya çalışır.
 
Demo sürüm Prologue için yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syberia: The World Before Platformlar: PC Geliştirici: Benoit Sokal Dağıtıcısı: Microids Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler