Syberia: The World Before Kasım Ayında Yeni Nesil Konsollara Geliyor

15.06.2022 10:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Microids, Kasım ayında PlayStation 5 ve Xbox Series için Syberia: The World Before'u yayınlayacağını duyurdu. Bunun yanı sıra 2023 yılı içerisinde PLayStation 4, Xbox One ve Switch konsollarına geleceğini açıkladı. Syberia: The World Before ilk olarak 18 Mart'ta Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Kıtalara ve zamana yayılan bir maceraya atıl. Çok uzun süredir karanlıkta kalan gizemleri aydınlığa çıkarmak için hem Kate Walker ve hem de Dana Roze olarak oyna. 
 
Syberia: The World Before oyuncuları serinin imzası haline gelen eşsiz atmosferine geri götürecek. Gizem, şiir ve duygu dolu bir senaryo; seyahat, keşif, yaratıcı mekanizmalara dayalı macera Benoît Sokal'ın fantastik sanatını ortaya çıkaracak. Rüya gibi, karlı ve esrarengiz manzaraları, otomatları ve karakterleriyle Syberia: The World Before hem serinin hayranlarına hem de seriyle ilk defa tanışacaklara hitap edecek. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1410640/Syberia_The_World_Before/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syberia: The World Before Platformlar: PC Geliştirici: Benoit Sokal Dağıtıcısı: Microids Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler