System Shock Remake için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

03.07.2021 09:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Nightdive Studios, System Shock Remake'den yedi dakikalık yepyeni oynanış görüntülerini sergileyen yeni bir video yayınladı. Bu yeni video, oyunun ikinci bölümü olan Research'ü sergiliyor.
 
System Shock, sevilen PC klasiğinin yeniden yapım versiyonu olarak karşımıza çıkıyor ve Unreal Engine 4 motorunu kullanıyor. Remake, güncellenmiş mekanikler, grafikler ve düşman yapay zekasını içeriyor. 
 
Oyunun açıklamasında da belirtildiği gibi System Shock, yeni nesil oyunculara oyunun ikonik düşmanlarından biri olan SHODAN ile baş başa kalma şansı sunacak. Ayrıca NVIDIA, oyunun DLSS teknolojisini destekleyeceğini duyurdu.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
System Shock Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Night Dive Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 19 Dk önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 48 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler