Tchia için Yorumlu Oynanış Videosu Yayınlandı

02.09.2022 13:11 Mehmet Tandoğan

 
Açık dünya macera oyunu Tchia için oyun direktörü Phil Crifo'nun yorumlarıyla birlikte yeni video yayınlandı. Yeni yorumlu oynanış videosunda, ortamlar ve hikaye unsurları sergilendi. Dokuz dakikalık bir oynanış görüntülerini içeren bu video, oyunun genel yapısı hakkında bizlere bilgi veriyor.
 
Video ayrıca oyunun Yeni Kaledonya'dan ilham alan ortamına geniş bir bakış sunuyor. Ana kahraman Tchia, sahip olduğu yeteneklerle beraber çeşitli manzaraları bizlere sunuyor. 
 
Tchia, Tropik bir Açık Dünya macerası. Fizik tabanlı bu serbest dünya oyununda tırman, süzül, yüz ve teknenle bir güzel adadan diğerine yelken aç. Bulabildiğin tüm hayvanları ve nesneleri yönet, tamamen çalınabilir Ukulele ile müzik yap. Yeni Kaledonya'dan ilham alan bir oyun. 
 
Tchia, 2023 baharında PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tchia Platformlar: PC Geliştirici: Awaceb Dağıtıcısı: Awaceb Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 29 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Dk önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler