The Elder Scrolls III: Morrowind Bethesda.net Üzerinde Ücretsiz

25.03.2019 18:35 Gazali Çetinkaya

 
Bethesda Game Studios'un ilk olarak 2002 yılında piyasaya sunduğu birinci şahıs rol yapma oyunu The Elder Scrolls III: Morrowind çok kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

İlgilenenler, Bethesda.net üzerinden hesabı ile giriş yaptıktan sonra “TES25TH-MORROWIND” kodunu kullanarak oyunun kopyasını ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Bethesda Launcher aracılığıyla oyunu bilgisayarına indirebilir. Oyunu ücretsiz olarak edinebilmeniz için sadece bir gün süreniz var. Kütüphaneye ekledikten sonra sonsuza dek sizde kalacak.
 
Ücretsiz kopya oyunun Game of The Year sürümü ve bu sayede sürüme dahil olan Tribunal ek paketiyle birlikte Mournhold, Sotha Sil gibi yeni mekanları ziyaret edebilir, yeni yaratıklar, görevler, zırhlar ve silahlar bulabilirsiniz. Bloodmoon eklentisiyle Solstheim’ın donmuş topraklarına doğru yol alıp daha yüksek seviyelere çıkan karakterlerinizle maceralara atılabilir, hatta bir kurtadam haline gelerek içinizdeki açlığı bastırmaya ya da kovalamaya başlayabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls III: Morrowind Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Nisan 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler