The Elder Scrolls IV: Oblivion için 21 GB'lık 4K Doku Paketi Yayınlandı

06.08.2023 15:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'Bobobass84', açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls V: Oblivion için tüm dokuları iyileştiren ve AI (yapay zeka) ile geliştirilmiş yeni bir 4K doku paketi yayınladı. Bu paket sıkıştırılmış dosyayla beraber yaklaşık 7,8 GB boyutunda ancak paketten çıkarıldığında 21 GB boş disk alanı istiyor.
 
Tüm dokular dört kat daha iyileştiriliyor
 
 
 
Modun adında da anlaşılacağı gibi mod geliştiricisi oyunun tüm dokularını dört kat geliştirmek ve iyileştirmek için AI tekniklerini kullanıyor. Bu paket, ana oyunun ve tüm DLC'lerin için dokularını yükseltiyor ve böylece daha net bir görüntü karşımıza geliyor. Geliştirici Bobobass84 orijinal oyunla birebir karşılaştırma yaptığı herhangi bir ekran görüntüsü veya video paylaşmasa da aşağıda mod için çeşitli görüntüler yer alıyor.
 
Bu 4K doku paketi, orijinal dokuları geliştirmek için yapay zeka tekniklerini kullandığından dolayı oyunun orijinal sanat stilini koruyor. Bu doku paketi diğer doku paketleriyle uyumsuz olabiliyor. Dolayısıyla bu doku paketini tek olarak kullanmanız tavsiye ediliyor.
 
Doku paketine aşağıdan ulaşabilirsiniz:
 
Bobobass84's HD Textures
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls III: Morrowind Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Nisan 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler