The Last of Us Part II'nin PlayStation 1 Versiyonu, Dreams'in İçerisinde Yaratıldı

31.01.2020 21:07 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Media Molecule'ün yaptığı kendi oyununuzu yarattığınız Dreams'in içerisinde yılın bir diğer en çok beklenen oyunlarından olan The Last of Us Part II'nin PlayStation 1 versiyonu yaratıldı. Daha öncesinde de aynı durum Cyberpunk 2077 için yapılmıştı.
 
Bearly Regal tarafından yaratılmış olan Dreams'in içerisindeki oyunda, Ellie'yi Joel ile tekrar bir araya getirmeye çalışıyorsunuz ve bu sırada da takırdayanlardan kaçmaya çalışıyorsunuz. Daha önce çıkan Cyberpunk 2077 versiyonunu da yine aynı kişi yapmıştı. Umuyoruz Dreams için söylenen doğru olur ve bizler de rahat bir şekilde istediğimiz oyunu geliştirebiliriz.
 
Cyberpunk 2077 versiyonu için buraya tıklayabilirsiniz. Dreams, 14 Şubat 2020'de PlayStation 4 için yayınlanacak. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreams Platformlar: PS4 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 3 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler