The Last of Us dizisi rekor kırıyor! Her bölümü ortalama 32 milyon izlendi!

06.05.2023 17:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyun serisi olarak karşımıza çıkan The Last of Us geldiğimiz noktada bir televizyon dizisine uyarlandı ve ilk sezonu yayınlandı. Büyük ilgi gören dizi, Warner Bros. Discovery'nin yakın tarihli bir mali rapor güncellemesinde her bölümün ortalama 32 milyon izlendiği ortaya çıktı. Bu da dizinin büyük bir başarıya imza attığı anlamına geliyor.
 
The Last of Us milyonlara hitap etmeye devam ediyor
 
 
 
The Last of Us'ın televizyon dizisinin yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'nde ortalama bölüm başına yaklaşık 32 milyon izleyiciye ulaştığı ortaya çıktı. Bu kapsamda hem Latin Amerika'da hem de Avrupa'da HBO Max tarihinin en çok izlenen dizisi olduğu bildiriliyor. 
 
15 Ocak vizyona giren The Last of Us'ın ilk bölümü yoğun ilgiyle beraber hala izlenmeye devam ediyor. Bu ilgi hem oyunların satışlarını attırıyor ve hem de milyonlarca yeni takipçiyi The Last of Us'ın dünyasıyla tanıştırıyor. 
 
2013'te PlayStation 3'e özel bir oyun olarak piyasaya sürülen The Last of Us şimdilerde çok daha popüler hale gelmiş durumda. Seri günümüzde yeni teknolojilerle beraber tekrardan geliştirildi ve oyunculara sunuldu.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: HBO Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler