The Last of Us için yüzler gülüyor! HBO Max'in en çok izlenen dizisi oldu!

12.05.2023 13:02 Mehmet Tandoğan

 
 
HBO ve Naughty Dog iş birliği kapsamında hayranlara sunulan The Last of Us dizisi çok izlenmeye ve kazandırmaya devam ediyor. Oyun serisinden uyarlanan dizi şimdiye kadar en çok izlenen HBO Max dizilerinden biri oldu. Warner Bros Discovery'nin son mali sonuçlarına göre dizi HBO Max'te 30 milyondan fazla izleyiciye ulaştı.
 
Dizi çok izlenmeye devam ediyor
 
 
 
Çok izlenen diziler arasında yer alan The Last of Us ülkemizde BluTV üzerinden yayınlanıyor. Avrupa ve Latin Amerika'da en çok izlenen diziler arasında yer alan The Last of Us, HBO Max hizmeti içerisinde Game of Thrones ile kapışıyor. Platformda TLOU dizisinin izleyici sayısını geçen tek dizinin Game of Thrones olduğu belirtiliyor.
 
Öte yandan dizinin yapımcıları Craig Mazin ve Neil Druckmann, dizinin ikinci sezonunun The Last of Us Part 2'yi tamamen kapsamayacağını belirtti. Böylece üçüncü sezonun sinyallerini de yakmış oldu. Belirtilene göre dizinin ikinci sezonu 2024'ün sonu 2025'in başlarında yayınlanacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: HBO Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler