The Legend of Zelda: Breath of the Wild için Expansion Pass Duyuruldu

14.02.2017 20:39 Gazali Çetinkaya

 
    Nintendo, The Legend of Zelda: Breath of the Wild için “Expansion Pass” duyurdu. “Expansion Pass” $19.99 ücrete sahip olacak ve oyuncular iki adet indirilebilir içeriğe sırasıyla 2017 yaz ve 2017 tatil döneminde ulaşabilecek.
 
Content Pack #1 (2017 Yaz) - “Cave of Trials” mücadelesini, yeni zorluk modunu ve oyun haritasına yeni özellikler ekler.
Content Pack #2 (2017 Tatil Dönemi) - Yeni zindanlar, yeni mücadeleler ve yeni orijinal bir hikaye ekler.
 
   İçerik paketleri hem Wii U hem de Switch için sunulacak ancak bireysel olarak satın alınamayacak. Sadece “Expansion Pass” ile ulaşılabilir olacak.
 
   Ek olarak “Expansion Pass” alanlara oyunun çıkış günü üç adet hazine sandığı verilecek. Oyundaki “Great Plateau” bölgesinde bulunacak hazine sandıklarından birinde Link için Nintendo Switch logolu özel bir kıyafet bulunacak. Diğer ikisinde ise "kullanışlı malzemeler" yer alacak.
 
   The Legend of Zelda: Breath of the Wild 3 Mart 2017 tarihinde Switch ve Wii U için çıkış yapacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler