The Mandalorian Belgeselinden Afiş ve Fragman Yayınlandı

24.04.2020 15:28 Özgür Eroğlu

 
Son zamanların en iyi Star Wars yapımlarından olan ve geçtiğimiz yılın önemli dizilerinden The Mandalorian'ın belgeseli için yeni bir afiş ve fragman yayınlandı.
 
Star Wars Günü'nde yani 4 Mayıs'ta yayınlanacak olan belgesel, yine Disney+ üzerinden yayınlanacak. Belgeselde dizinin yapım aşamasına dair görüntüler izleyeceğiz. Her bölüm dizinin farklı bir yönünü konu alacak.
 
The Mandalorian’ın ikinci sezonu ise bu yılın sonlarında yayınlanacak, eğer koronavirüs salgını sebebiyle ertelenmezse. Afişi ve fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler