Türk Yapımı Üstten Görünümlü Aksiyon RPG Lufulus' Creatures Steam'de Erken Erişime Açıldı

05.05.2020 13:06 Gazali Çetinkaya

 
Türk geliştirici Golgedar, üstten görünümlü aksiyon rol yapma oyunu Lufulus' Creatures'ın 4 Mayıs itibarıyla Steam'de erken erişim olarak yayınlandığını duyurdu.

%20 indirimle 5,40 TL'den satışta. Türkçe dil desteği mevcut.

Steam sayfası: store.steampowered.com/app/960220/Lufulus_Creatures
 
Oyunun tanıtım yazısı ve erken erişim detayları:
 

Lufulus'un etkisi altındaki gezegende karakterini geliştir ve Lufulus'un kudretli gücüne tanık ol. Ticaret yap, ganimet topla, iddialara gir, yeteneklerini geliştir, dostlarınla birlikte savaş ve en önemlisi bu güzel dünyayı Lufulus'un rengarenk yaratıklarından temizle!
 
Serüven boyunca yeni karakterle tanışacak ve kendi seçimlerinle oyuna yön vereceksin. Maceranın her saniyesini olabildiğince başarılı geçirmelisin ki Lufulus'un inanılmaz gücü karşısında bir şansın olsun!
 
OYUN ÖZELLİKLERİ
 
- 25'ten fazla Görev, 200'den fazla Eşya, 30'dan fazla Yaratık
- Fonksiyonel Banka
- Eşya Geliştirme
- Farklı Savaş Stilleri
- Hızlı Eşya Kıyaslama
- Tam Otomatik Kayıt Sistemi
- Fizik Tabanlı Savaş Mekanikleri
- Dostlarınla Beraber Savaş
- Xbox Kontrolleriyle uyumludur. 
 
- Erken Erişim süresince ve sonrasında kayıt dosyanız geçildiğinde geçersiz hale gelebilir. Bu durum sizi fazlasıyla rahatsız ederse bana ulaşabilir ve kaydınızı tekrar aktif hale getirebilirsiniz.
- Erken Erişim sürecinde oyunun ikinci yarısı oldukça eksiktir, geri bildirimlerinizi dikkate alarak tamamlamak için çalışıyorum.
- Tam sürüme geçildiğinde oyunun içeriği ciddi oranda artmış olacak, büyücü yetenekleri ve Steam Başarımları oyuna eklenmiş olacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lufulus' Creatures Platformlar: PC Geliştirici: Golgedar Dağıtıcısı: Golgedar Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 4 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 2 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 6 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 6 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler