Ubisoft CEO'su Nintendo'nun NX ile Birlikte Yarışa Geri Döneceğini Düşünüyor

01.10.2016 14:15 Gazali Çetinkaya

 
 
   Nintendo'nun Wii U'da yaşadığı başarısızlıktan sonra NX ile ne gibi bir geri dönüş yapacağı merak konusu. Ubisoft CEO'su Yves Guillemot ise NX'in başarılı olacağını sürekli vurgulamaya devam ediyor.
 
   Fransız gazeteci Chloe Woitier'in twitter üzerinden yaptığı açıklamasına göre (Kaynak VentureBeat)  Yves Guillemot, Nintendo'nun NX ile birlikte yarışa geri döneceğini düşünüyor. 
 
 
   Bu Ubisoft CEO'sunun Nintendo NX'e ilk övgü sözleri değil. Daha önce kendisi NX'in fantastik bir cihaz olduğunu ve bugüne kadar var olanlardan farklı bir deneyim sunacağını belirtmişti.
 
   Nintendo NX'in 2017 Mart ayında piyasaya sürülmesi ve melez bir yapıyla yani hem ev hem de el konsolu olarak karşımıza çıkması bekleniyor.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler