Until Dawn PlayStation 4'e mi Gelecek?

04.02.2014 13:39 Samet Konuksal


    PlayStation 3'e özel geliştirilen Until Dawn, Move'u kullanmasıyla dikkatleri çekiyordu. Korku türündeki bir oyun olan Until Dawn adına söylenti haberlerini duymaya devam ediyoruz. Yeni gelen bir haber, oyunun resmi sitesinden çıkma.
 
    Oyunun resmi sitesinde daha önceden, "Until Dawn, 2013 senesinde PlayStation 3'e özel çıkacak." cümlesi yer alıyordu. Fakat içerisinde bulunduğumuz günlerde bu cümle değiştirildi ve "Until Dawn, PlayStation konsollarına özel olarak çıkacak." cümlesine yer verildi. Supermassive'in projesi 2012'de duyurulmasına rağmen hakkında çok fazla haber görememiştik. Görünüşe göre Move odaklı korku oyunu gecikmelerin ardından nesil atlamış olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 33 Dk önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler