Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Ekibinde Organizasyonel Değişiklikler

19.08.2020 18:37 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Hardsuit Labs, oyunculara mümkün olan en iyi Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 deneyimini sunabilmek için bazı organizasyonel değişiklikler yapıldığını duyurdu.
 
Kreatif direktör Ka'ai Cluney ve hikaye anlatımı tasarımından sorumlu Brian Mitsoda projeden ve şirketten gönderildi. Bunun Paradox Interactive ile Hardsuit Labs liderliğinde alınan ortak bir karar olduğu belirtildi.
 
Oyunun yeni kreatif direktörü ise Alexandre Mandryka. 20 yıldan fazla bir süredir oyun sektöründe görev alan Alexandre Mandryka Assassin's Creed, Warhammer 40,000 ve Far Cry gibi projelerde çalışmış.
 
Brian Mitsoda, Rock Paper Shotgun'a yaptığı açıklamada, bir anda şirketten gönderilmesinin kendisi için büyük şok olduğunu ve inanılmaz hayal kırıklığına uğradığını belirtti.

Geçtiğimiz hafta duyurulduğu üzere, bu yıl içinde çıkması planlanan Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 gelecek yıla ertelendi.

PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hardsuit Labs Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler