Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Ortalama 25 - 30 Saat Civarında Sürecek

01.04.2019 23:17 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Hardsuit Labs geçtiğimiz haftalarda resmi olarak duyurulan Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 hakkında takipçilerden gelen birkaç soruyu twitter üzerinden yanıtladı.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 oyun tarzınıza bağlı olarak ortalama 25 - 30 saat civarında sürecek. Hardsuit Labs tarafından belirtilene göre, dallanan hikayesinden dolayı oyun birden fazla kez bitirilmeye değecek ve oyunun dünyasında keşfedilmeye değer başka ilginç şeyler de olacak.

Ayrıca baş hikaye anlatımı tasarımcısı ve aynı zamanda ilk oyunun da tasarımcısı ve yazarı Brian Mitsoda oyunun seslendirme kadrosunun çok iyi olacağını söyledi ve kreatif direktör Ka’ai Cluney de bunu destekledi. Seslendirme kadrosundan henüz herhangi bir isim açıklanmış değil.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için platformları için 2020'nin ilk çeyreğinde çıkış yapacak. Oyunun ilk detaylarına ve duyuru fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hardsuit Labs Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 25 Dk önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler