Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Türkçe Altyazı Seçeneğiyle Çıkacak

26.07.2019 08:30 Gazali Çetinkaya

 
Paradox Interactive ve Hardsuit Labs'in vampir temalı aksiyon RPG devam oyunu Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Türkçe dil desteğiyle birlikte çıkış yapacak.
 
Oyunun Steam sayfası kısa bir süre önce güncellendi ve buna göre oyunda Türkçe arayüz ve altyazı desteği bulunacak. Oyunun GOG ve Epic Games Store sayfaları henüz güncellenmemiş fakat Steam sürümde bulunacaksa onlarda da bulunacaktır. Çok büyük ihtimalle oyun konsollarda da Türkçe olacaktır. Haberi doğrulatmak adına geliştiriciye mesaj atıldı eğer geri dönüş olursa bildireceğim.
 
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2020'nin ilk çeyreğinde çıkış yapacak. Oyun Paradox Store, Steam, GOG ve Epic Games Store'da $59.99 fiyattan ön siparişe açıldı. Steam ve Epic Games Store'daki Türkiye fiyatları standart sürüm için 92,00 TL, Unsanctioned sürüm için 109,00 TL ve Blood Moon sürüm için 129,00 TL. 18 dakikalık oynanış videosuna ve oyunun detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Teşekkürler Alkan Adakaner.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hardsuit Labs Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler