Vampire: The Masquerade - Swansong 2021'de Konsollar ve PC için Çıkacak

07.07.2020 20:32 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Big Bad Wolf Studios, Vampire: The Masquerade - Swansong'un 2021'de PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. PC'de Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak.
Oyun hakkında:
 

Tarikat içinde rol yapma dünyasını temel alan ve türün uzmanları tarafından geliştirilen Vampire: The Masquerade – Swansong, verdiğin her kararın üç ana karakter ve Boston Camarilla'nın kaderini belirleyeceği bir anlatım odaklı RYO'dur.
 
KARANLIĞIN DÜNYASINA HOŞ GELDİN
Ya vampirler gerçek olsaydı? Ya kana susamış bu avcılar antik planları özenle ve beceriyle uygulamak için aramızda gizlice yaşıyorsa? Peki ya sen de onlardan biri olursan? Vampire: The Masquerade'deki gerçek ve doğaüstü güçler arasındaki çizgilerin daima bulanık olduğu sofistike bir dünyada bu cazibeli canavarlar olarak oynayacaksın.
 
HEYECAN DOLU BİR GERİLİM
Hazel Iversen, yani Swan, Boston Camarilla'nın yeni prensi. Göründüğü kadar yumuşak ve nazik olmayan Swan, kendi gücünü sürdürmek ve insanların bu gece yaratıklarının varlığını asla fark edememesini sağlayan vampir yasası The Masquerade'i uygulamak istiyor. Fakat işler planlandığı gibi gitmiyor. Komplo, cinayet ve güç çekişmesi söylentileri arasında Boston şehrini kaosa sürükleyen hararetli bir soruşturmada tarikatını korumak için gizlice çalışmalısın.
 
3 ORİJİNAL VAMPİRLE OYNA
Yüz yaşından büyük 3 vampir olarak oyna. Kaderleri kesişen bu vampirlerle oyunda ilerle, farklı bakış açılarını değerlendir ve gerçeği yalandan ayırt etmeye çalışmak için karakter sayfalarını kullan. Her karakter kendine has yeteneklere ve tercih ettiğin yaklaşıma göre ayrı ayrı geliştirebileceğin vampir disiplinlerine sahip.
Gözdağını mı, baştan çıkarmayı mı yoksa gizliliği mi seçeceksin? Kana olan açlığını giderdiğin sürece karar sana kalmış.
 
SONUÇLARI OLAN BİR OYNANIŞ
Swansong, benzersiz oynanış yaklaşımıyla hem araştırmadaki hem de karakterlerle girdiğin sosyal etkileşimlerdeki eylemlerinin sonuçlarını öne çıkarıyor. Verdiğin kararlar kahramanlarının hayatını ve Boston Camarilla'nın kaderini etkileyen büyük sonuçlar doğurabileceği için her durumu dikkatlice değerlendir.

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Resmi websitesini vampire-swansong.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Swansong Platformlar: PC Geliştirici: Big Bad Wolf Studios Dağıtıcısı: White Wolf Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler