Westworld'ün Yaratıcılarından Fallout Dizisi Geliyor

03.07.2020 00:06 Özgür Eroğlu

 
Amazon, oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan Fallout'un dizisinin geleceğini duyurdu. Duyuru için de kısa bir teaser paylaşıldı.
 
Dizinin yaratıcılığını daha önce Westworld dizisinin yaratıcılığını yapmış olan Jonathan Nolan ve Lisa Joy üstlenecek. 
 
Bethesda Game Studios Baş Yapımcısı Todd Howard "Son 10 yıldır Fallout'un dizisini yapmak için birçok yol düşündük, ancak birkaç yıl önce Jonah ve Lisa ile konuştuğum andan itibaren onların bu iş için doğru kişiler olduğunu anladım. Hem onlarla hem de Amazon Stüdyoları ile çalışacağımız için oldukça mutluyum." dedi.
 
Şu an için ne yazık ki dizi ile ilgili daha fazla bilgi bulunmuyor. Ancak geliştirme aşamasının henüz erken safhalarında olduğunu sanırım söyleyebiliriz. Dizinin duyurusu için paylaşılan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Kilter Films Dağıtıcısı: Amazon Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 22 Dk önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler