Westworld'ün Yaratıcılarından Yeni Bilim Kurgu Dizisi: Sphere

29.08.2020 13:05 Özgür Eroğlu

 
Daha önce Barry Levinson tarafından yönetilen, Michael Crichton'ın aynı isimli romanından uyarlanan Sphere bir kez daha ekranlara uyarlanacak. Bu kez HBO tarafından.
 
HBo'da yayınlanacak olan bu yeni dizinin yapımcılığını Westwolrd'ün yaratıcılarından Lisa Joy, Jonathan Nolan ve son zamanların en popüler oyuncularından olan Robert Downey Jr. üstlenecek. Dizinin yazarlığını ise Westwolrd'ün üçüncü sezon senaristliğini yapan Denise Thé yapacak.
 
Dizi şu an için hala fikir aşamasında, yani somut bir şey henüz yok. HBO'nun da onay vermesi ile birlikte çalışmalara başlanacak. 
 
Barry Levinson'ın yönettiği film 1998 yılında yayınlanmıştı ve çok iyi yorumlar almamıştı. 1998 yapımı filmin oyuncu kadrosunda Dustin Hoffman, Sharon Stone, Samuel L. Jackson, Peter Coyote ve Liev Schreiber gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 2 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler