Y: The Last Man Dizisinde Canlı Maymun Kullanılmayacak, CGI Olacak

28.10.2020 17:29 Özgür Eroğlu

 
FX'in çizgi roman uyarlaması dizisi uzun zamandır sorunlu bir süreç geçiren diziden yeni bir haber paylaşıldı.
 
Çizgi romanlarda olduğu gibi dizide de bir maymun bulunuyor. Bu maymun hatta hikayede oldukça önemli bir yere sahip. Uzun zamandır da bu maymunun diziye nasıl aktarılacağı hakkında tartışmalar oluyordu.
 
Başlangıçta gerçek bir maymun düşünülüyordu, ancak hayvanın çekeceği eziyetten dolayı haklı olarak insanlar isyan etti. En sonunda da bu isyanlarında başarılı oldular ve dizinin yapımcıları, maymunu diziye CGI ile yansıtacağını açıkladı.
 
Dizinin yaratıcılığını Eliza Clark üstlenecek. Oyuncu kadrosunda ise Ben Schnetzer, Diane Lane, Mai Arwas, Blake Baumgartner, Esther Chen, Sanjit De Silva ve Ava Eisenson gibi isimler bulunuyor.
 
Y: The Last Man, kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor. Sadece kadınların yaşadığı bir dünyada hayatta kalan tek erkeğe ve onun evcil maymununa odaklanan bir hikayeye sahip.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler