Yeni Güncellemeyle Minecraft: Pocket Edition'ın Çoğu Eksik Yönü Gideriliyor

06.09.2015 02:03 Ömür Gencer


      Minecraft'ın mobil sürümünde oyunun diğer sürümlerindeki pek çok özellik bildiğiniz gibi yok. Açlık barı, koşmak ve Nether bu eksik özelliklerin başında geliyor. Belirtilene göre Minecraft: Pocket Edition'a gelen güncellemeyle oyun diğer sürümlere oldukça yaklaşacak.
 
      Oyunun mobil sürümü için yayınlanacak 0.12 güncellemesi oyuna açlık barı, gizli ilerleme, koşma gibi oyun mekaniklerini; Nether dünyasını ve kontrolcü desteği getirecek. Bunların yanında yağmur ve kar gibi hava olayları da oyuna eklenecek. 
 
       Bahsettiğimiz güncelleme 8 Eylül'de iOS için gelirken ilerleyen günlerde Android kullanıcıları için yayınlanacak. Yapımcı ekip bu güncellemeden sonra Minecraft: Pocket Edition'a kızıl taşları da ekleyeceğini dile getiriyor. Böyleye oyundaki bina inşaa etme seçenekleri büyük oranda zenginleşecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler