iPhone 4S Stokları 12 Saatte Tükendi

iPhone 4S oyunculara mükemmel grafikli oyunlar sunacak gibi görünüyor
09.10.2011 10:46 Alkan Adakaner

 
      Dünyanın en değerli teknoloji şirketi olan Apple'ın kısa bir süre önce duyurusunu yaptığı iPhone 4S satış konusunda firmasını çok memnun edecek gibi görünüyor. AT&T'nin duyurusuna göre Cuma günü ön-alıma çıkan cihaz 12 saat içinde ilk 200.000 adetlik stoku tüketti.
 
     Şu an iPhone 4S için birkaç haftalık bekleme listesi oluştuğu da gelen bilgiler arasında bulunuyor. Analistlere göre S serisinin yaklaşık 27-28 milyon satması bekleniyor. Bu rakam Apple'ın büyüklüğünün de göstergesi.
 
      Infinity Blade II gibi yüksek görsel kaliteye sahip oyunlarla oyun dünyasının da ilgisini çekmeyi başaran iPhone 4S'e oyuncuların bakış açısının nasıl olacağı da merak konusu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPhone Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku 01 Haziran Oynaması Ücretsiz Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ballad of Antara Duyuruldu 01 Haziran Little Nightmares 3 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 01 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 01 Haziran Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi 01 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler