007 Legends'in Geliştiricisi Eurocom Kapandı

007 Legends beklentilerin çok altında kalmıştı
09.12.2012 09:57 Alkan Adakaner


     Ice Age: Dawn of the Dinosaurs, G-Force, Dead Space: Extraction, Vancouver 2010, GoldenEye 007, Rio, Disney Universe, GoldenEye 007: Reloaded ve 007 Legends gibi oyunlarla adından söz ettiren Eurocom bir firma için en kötü sonla karşılaştı.
 
     Konsollar için çıkardığı oyunlarla başarılı olamayan firma bir süre önce çok sayıda elemanını işten çıkarmış ve mobil oyun sektörüne kayacağını açıklamıştı. Yeni bilgiler ise firmanın tamamen kepenkleri kapatacağını yönünde.
 
     Firmanın son 42 çalışanının da işten çıkarıldığının açıklanmasıyla birlikte Eurocom tamamen kapatılmış oluyor. Yine de firma çalışanlarının yeni bir firma altında toplanacağı ve çalışmalarına bu çatı altında devam edeceği düşünülüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
007 Legends Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Access Games Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler