Batman Arkham City'den Catwoman Videosu

Catwoman seksi olduğu kadar tehlikeli de
01.06.2011 22:06 Alkan Adakaner


      Batman: Arkham City ile ilgili heyecan verici bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun geliştiricisi Rocksteady Studios harika bir haber daha vererek Catwoman'ın da oynanabilir karakter olacağını açıkladı.
 
     Aşağıda görebileceğiniz yeni videoda yeni oynanabilir karakterimiz tanıtılıyor. Şunu hemen belirtelim ki Rocksteady, Catwoman'ı oyuna sırf fazladan oynanabilir karakter olsun diye koymamış. Catwoman da en az Batman kadar etkili bir kişilik olacak.
 
    Yetkililerin açıklamasına göre Catwoman'ı Gotham şehrinin savunmasını bir kenara bırakıp biraz karanlık işler yürütebileceğimiz bir karakter olacak. Kendi dövüş sistemine, araçlarına ve izleme teknikleri olacak.
 
      Oyuncular tıpkı Batman gibi Catwoman'ın da zırhını ve yeteneklerini geliştirebilecekler. Bunun anlamı Catwoman'ı uzun süre yöneteceğimiz. Şundan eminiz ki Catwoman oyuna ayrı bir hava katacaktır. Aşağıdaki video bunun kanıtı.

[DHVIDEO=2544]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler