Bazı NBA Oyuncularının Call of Duty 2023'ün Demosunu Oynadığı Belirtiliyor

10.07.2023 17:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Modern Warfare 2'nin devamı niteliğinde olacak yeni oyun Call of Duty 2023 için dün itibarıyla bir haber ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan gönderilerde birkaç NBA oyuncusunun Call of Duty 2023 demosunu oynadığı öne sürüldü. 
 
Sosyal medyada çeşitli görseller ortaya çıktı
 
 
 
Şu anda Las Vegas'ta gerçekleşen NBA Yaz Ligi'nin bir parçası olarak çeşitli etkinlikler düzenleniyor ve bu kapsamda Call of Duty 2023 demosunun da burada yer aldığı belirtiliyor. Instagram'a yüklenen ve daha sonra Twitter'da paylaşılan görüntülerde birkaç NBA oyuncusunun PS5 konsolunun kontrolcüsünü eline aldığı ve oyunu oynadığı iddia ediliyor. Bu görüntülerin etkinliğin bir parçası olarak sosyal medyada yayınlamalarına izin verilip verilmediği belli değil.
 
Diğer taraftan öne çıkan bir hesap olan Call of Duty Twitter hesabı CharlieINTEL, oyuncuların yeni oyunu oynamadığını bunun yerine sadece bir demo izlediklerini öne sürdü. 
 
Öte yandan bu yılki Call of Duty oyununun Sledgehammer tarafından yönetileceği ve Infinity Ward tarafından denetleneceği bildiriliyor. Ek olarak Modern Warfare 2'deki harita ve modların da yeni oyuna aktarılacağı söyleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare II Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 2 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 8 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler