Black Myth: Wukong Ne Zaman Çıkıyor? Çıkış Yılı Belli Oldu!

16.01.2023 18:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Game Science tarafından oyunculara sunulacak olan ve Unreal Engine 5 ile geliştirilen aksiyon macera rol yapma oyunu Black Myth: Wukong için Çin yılına özel yeni bir kısa film yayınlandı. Bu kısa filmde oyunun 2024 yazında PC için çıkış yapacağı belirtildi. Oyunun konsol sürümlerinden söz edilmedi.
 
Aksiyon ve dövüş odaklı bir yapım
 
 
 
İlk olarak 2020 yılında Çinli bağımsız geliştirici Game Science tarafından duyurulan aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong, oyuncuların bir hayli dikkatini çeken projelerden biri. Ağustos 2020'de yayınlanan oynanış fragmanı ile bir anda kendisinden söz ettiren yapım şu anda beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Yayınlanan oynanış fragmanı ise birkaç gün içinde 2 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı.
 
Şimdiye kadar bilindiği kadarıyla oyun Ray Tracing (Işın izleme) teknolojisini kullanacak ve NVIDIA'nın DLSS teknolojisini destekleyecek. Black Myth: Wukong, Monkey King ve onun özel yeteneklerine odaklanacak ve içerisinde kullanılabilecek 72 yeteneği bizlere sunacak. Oyun şu anda geliştirme aşamasında ve tam çıkış tarihi henüz belli değil.
 
Yayınlanan kısa film
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Black Myth: WuKong Platformlar: PC Geliştirici: Game Science Dağıtıcısı: Game Science Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 38 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler