Borderlands Geliştiricisi Önümüzdeki Günlerde Yeni Duyurular Yapacak

26.08.2015 17:43 Ömür Gencer


       Borderlands serisinin geliştirici ekibi Gearbox Software, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan PAX Prime etkinliği hakkında açıklamalar yaptı.

       Firma, bu etkinlik sırasında Battleborn gibi geliştirilmekte olan oyunlar hakkında yeni bilgiler vereceğini, yeni duyurular yapacağını dile getiriyor. Bunların yanında ekibin oyuncular için sürprizleri de bulunuyor. PAX Prime etkinliği Türkiye tarihiyle 29 Ağustos'ta saat 02.00'da düzenlenecek. 
 
       Gearbox ekibi daha önce Borderlands 3 üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Geçtiğimiz dönemlerde ise firma ekip Brother in Arms ve Duke Nukem serisini tekrar hayata geçirmek istediğini paylaşmıştı. Sizce firmanın bahsettiği bu yeni duyurular ve sürprizler ne olabilir? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler