Call of Duty: Modern Warfare III için Resmi Oynanış Videosu Yayınlandı

23.08.2023 11:04 Mehmet Tandoğan

 
Yayıncılığını Activision ve geliştiriciliğini Sledgehammer Games'in üstlendiği Gamescom 2023: Opening Night Live kapsamında Call of Duty: Modern Warfare III için "Campaign Premiere" adlı oynanış tanıtım videosu yayınlandı.
 
Yeni oyun için beklentiler yüksek
 
 
Oyuncular tarafından sevilen Call of Duty: Modern Warfare II hikayesinin devamı niteliğinde olan Call of Duty: Modern Warfare III'te Yüzbaşı Price ve Görev Timi 141 büyük tehditle yüzleşmeye hazırlanıyor. Gamescom 2023 açılış gecesi etkinliği kapsamında yayınlanan oynanış videosunda ise geniş kapsamlı bir operasyon anı bizlere sunuluyor. 
 
Yayınlanan 9 dakikalık oynanış tanıtım videosunda operasyon anı, karakter animasyonları, silah çeşitliliği / silah sesleri, çatışma kısımları, gizlilik unsurları, karakterimizin kullanabileceği araçlar, çevre sesleri ve daha fazlası yer alıyor. Video ile beraber oyuncuların beğenisini kazanan Call of Duty: Modern Warfare III için beklentiler yüksek.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Call of Duty: Modern Warfare III, 10 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Battle.net üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
İşte oynanış tanıtım videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare II Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler