Call of Duty: Modern Warfare III için İlk Fragman Yayınlandı: Türkiye Fiyatı Belli Oldu

18.08.2023 18:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Activision ve geliştiriciliğini Sledgehammer Games'in üstlendiği Call of Duty: Modern Warfare III'ün ilk oynanış içerikli resmi tanıtım fragmanı yayınlandı. Yeni CoD oyunu 10 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Ön siparişler şu anda PlayStation Store, Microsoft Store, Steam ve Battle.net üzerinden verilebilir.
 
Devam oyunu geliyor!
 
 
 
Modern Warfare serisinin temellerine dayanan Call of Duty: Modern Warfare III, oyuncular tarafından sevilen Call of Duty: Modern Warfare II'nin doğrudan devamı niteliğinde olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Serinin yeni oyunu içerisinde şimdiye kadarki en büyük Call of Duty Zombies haritası, Modern Warfare'in çok oyunculu haritalarından oluşan bir koleksiyon ve yeni hikaye içeriği yer alıyor.
 
Call of Duty: Modern Warfare III'te Cpt. Price ve Görev Timi 141 büyük bir tehditle beraber karşı karşıya kalıyor. Aşırı milliyetçi ve savaş suçlusu olan Vladimir Makarov buradaki temel kötü olarak karşımıza çıkıyor. Makarov'un hamleleri sonrası Görev Timi 141 şu ana kadar gördükleri en zorlu mücadeleye geçiş yapmak durumunda kalıyor.
 
Serinin yeni oyunu 10 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) platformlarına geliyor. Oyunun Steam'de standart sürüm fiyatı 1.999,99 TL, Vault sürüm ise 2.799,99 TL.
 
İşte ilk oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare II Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler