Call of Duty: Modern Warfare II'nin Multiplayer Modu Tanıtıldı

16.09.2022 12:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare II için çok oyunculu modu ve Warzone 2.0'ı tanıtan yeni fragmanlar yayınladı. Belirtilene göre Call of Duty: Modern Warfare II'nin Multiplayer modu şimdiye kadarki en derin ve en yenilikçi Çok Oyunculu deneyimi sunacak. Call of Duty: Warzone 2.0 ise yepyeni bir Call of Duty'nin yeni dönemini temsil edecek.
 
Call of Duty: Modern Warfare II için açık beta (PlayStation'a özel) 16 Eylül'de erken erişim olarak ardından 18 Eylül'de açık erişim olarak sunulacak ve 20 Eylül'de sona erecek. Tüm platformlar için açık beta 22 Eylül'de erken erişim olarak 24 Eylül'de ise açık erişim olarak başlayacak ve 26 Eylül'de sona erecek. 
 
Call of Duty: Warzone 2.0, 16 Kasım'da Call of Duty: Modern Warfare II Season One'ın bir parçası olarak herkes için ücretsiz olarak çıkış yapacak. Yeni haritasının adı ise “Al Mazrah” olacak.
 
Call of Duty: Modern Warfare II, 28 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Battle.net üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare II Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler