Call of Duty Serisinin Bu Zamana Kadarki Kazancı Ortaya Çıktı: 27 Milyar Dolar!

02.07.2023 11:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Savaş odaklı nişancı aksiyon serisi Call of Duty oyuncular tarafından sevilen ve köklü bir seri olarak karşımıza çıkıyor. Seri içerisinde farklı farklı hikayeler bulunuyor ve farklı paketlerle beraber karşımıza çıkıyor. Geldiğimiz noktada ise sevilen serinin ne kazandırdığı ortaya çıkıyor ve sayı dudak uçuklatıyor.
 
Call of Duty serisi bu zamana kadar ne kazandırdı?
 
 
 
Yakın zamanda gerçekleştirilen Microsoft vs. FTC dava sürecinden yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda 20 yıllık Call of Duty serisinin 27 milyar dolardan fazla kazandırdığı belirtiliyor. Bu sayı, 2020 yılına ait bir kazanç olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla on gün içinde 1 milyar dolar kazandıran Warzone ve Modern Warfare II ile yaşanılan patlama göz önüne alındığında şu anda 30 milyar doların üzerinde bir kazancın olduğunu varsayabiliriz.
 
Call of Duty serisi şu anda genişlemeye devam ediyor ve geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Her bir oyunda farklı olayı işlemeye özen gösteren ekip bu zamana kadar bizlere uzay temasını, Dünya Savaşları temasını, modern savaş temasını ve daha fazla içeriği sundu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare II Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler