...Daha Sonra Dizime Ok Yedim!

30.12.2011 13:01 Ersin Kılıç


      The Elder Scrolls V: Skyrim çıktığı andan itibaren en çok konuşulan oyunların başında geliyor. Gerek oynanışı, gerek hazırlanan modları, gerekse de hayran çalışmaları ile Skyrim'i sık sık haberlerde görüyoruz.

      Skyrim'in çıkışından itibaren "Arrow to the Knee" esprisi ortaya çıktı. Oyunda yer alan bazı karakterlerin sık sık tekrarladığı "I was an adventurer like you, and then i took an arrow to the knee" yani "Senin gibi bir maceraperesttim, daha sonra dizime ok yedim" sözleri kısa bir sürede fenomen haline geldi. Birçok popüler sitede sık sık karşılaştığımız bu espri için ilginç bir video daha hazırlanmış.

      Psychicpebbles adlı Youtube kullanıcısı hazırladığı video ile bu espri için başarılı bir iş çıkarmış. Videonun hemen başında bir oyuncunun bir Youtube videosuna bu espriyi yaparken nasıl kendinden geçtiğini görüyoruz. Fakat hemen sonra dizlerine yediği ok ve "Fus Ro Dah" (Ejder nefesi) ile paspas gibi yere serilen oyuncu, hemen ardından Dragonborn'dan bir araba dolusu fırçayı yiyor. Dragonborn'un şikayetlerinden sonra ise video başarılı bir şekilde sonuca bağlanmış.

      Anlaşılan bu espriyi daha uzun bir süre göreceğiz. İnternetin fenomenlerinden biri haline geldiği bir gerçek. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=3848]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler