Death Stranding'in Yapımı Tamamlandı

26.09.2019 10:09 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Kojima Productions, Death Stranding'in Gold statüsüne ulaştığını duyurdu. Bu da oyunun geliştirme sürecinde asıl bölümün tamamlandığı ve artık oyunu toplu halde diske basabilecekleri anlamına geliyor.
 
Kojima Productions twitter hesabı: "Death Stranding tamamlandı ve gold statüsüne ulaştı. Hideo Kojima, Kojima Productions ekibi, Sony ve Guerrilla Games'teki herkes ve oyuncu kadrosu bu işe tüm kalbini ve ruhunu koydu. Desteğiniz için teşekkürler, sizlere yeni 'Bir Hideo Kojima Oyunu' sunmak için sabırsızlanıyoruz."
 
Death Stranding 8 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 için çıkacak. Aynı gün limitli sürüm Death Stranding PlayStation 4 Pro paketi de çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 17 Dk önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 54 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler