EA Sports, Bayern Münih ile Ortaklığını Duyurdu

02.08.2016 17:42 Gazali Çetinkaya

   EA Sports yaptığı açıklamayla birlikte FIFA 17 için Bayern Münih ile partnerlik antlaşması imzaladıklarını duyurdu. Daha önce İtalyan ekip Juventus ile ortaklığını duyuran EA Sports böylelikle Alman futbol kulübüne de bünyesine katmış oldu. Bu ortaklık sonucunda ise Bayern Münih futbolcuları ve kulübün stadı Allianz Arena oyuna daha gerçekçi bir şekilde yansıyacak. Bayern Münih odaklı paylaşılan ekran görüntülerine ve bir adet videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Süper Ligli FIFA 17 tüm dünyada 29 Eylül tarihinde Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC sürümleriyle çıkış yapacak. Oyun, Xbox One, PlayStation 4 ve PC sürümlerinde Türkçe metin çevirisiyle sunulacak. The Journey adındaki hikaye modu da PlayStation 3 ve Xbox 360 üzerinde bulunmayacak. 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 17 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler