Elder Scrolls Online'da Aylık Ödeme Kalkıyor + Oyunun Konsol Çıkış Tarihi Belli Oldu

21.01.2015 17:16 Samet Konuksal


    ZeniMax Online Studios tarafından geliştirilen The Elder Scrolls Online'ın yapım aşamasına çok fazla bütçenin ayrıldığı konuşuluyordu. Çıkışından sonra yeterince ilgi göremeyen The Elder Scrolls Online'da beklenen haber geldi. 
 
    Bethesda, The Elder Scrolls Online'dan aylık ödeme sisteminin kaldırılacağını açıkladı. 17 Mart tarihinde gelecek bir güncellemeyle beraber oyundan bu sistem kaldırılacak. The Elder Scrolls Online yoluna Free to Play olarak devam etmeyecek ancak oyunu bir kere satın aldıktan sonra üyelik için ekstra para vermenize gerek kalmayacak.
 
    Yine de oyunda ESO Plus adında bir sistem bulunacak. Bu sisteme sahip üyeler oyunun yeni DLC'lerine ücretsiz erişebilecek ve diğer oyunculardan daha fazla deneyim puanı kazanabilecekler. Bundan öncesinde aktif The Elder Scrolls Online üyeliğine sahip kullanıcılarının ESO Plus servisine aktarılacağı belirtilmiş.
 
    Ayrıca The Elder Scrolls Online'ın bu değişikliğiyle beraber mikro ödemeler de artış gösterecek. Yeni bir oyun içi para sistemiyle beraber oyuncular gerçek para ödeyerek özelleştirme eşyaları satın alabilecekler. 
 
    Gelelim Bethesda tarafından gelen ikinci habere. Firma, oyunun PS4 ve Xbox One çıkış tarihini 9 Haziran olarak açıkladı. Firmanın bu iki duyurusuna harika bir sinematik video eşlik ediyor. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler