Elder Scrolls Online'dan 10 Dakikalık Video Sızdı!

22.07.2013 01:37 Samet Konuksal


    Bildiğiniz üzere The Elder Scrolls Online'ın betası uzun süreden beri PC'lerde yapılıyor. Bu betadan görüntü veya video yayınlamak yasak olsa da, bazı sızıntılarla merağımızı giderebiliyoruz. Betaya seçilen bir oyuncu, The Elder Scrolls Online'dan 10 dakikalık oynanış videosu yayınladı.
 
    Videoya baktığımızda son çıkan MMO'lara oranla ekstra detayı bulunmayan bir karakter yaratma ekranıyla karşılaşıyoruz. Oyun içine girdiğimizde ise, daha önce sızan videoya nazaran bir gelişme hissetmek mümkün. Örneğin animasyon olarak beta sürecinde epey bir ilerleme kaydedilmiş. Ancak arayüz konusunda ise hala Skyrim'den neredeyse bire bir aktarım söz konusu. Tüm bunlarla birlikte işin içine 'yeni nesil beklentisi' de girince oyunun şimdilik halinin pek tatmin edici görünmediğini söylemek gerek.
 
    Oynanış konusuna geldiğimizde ise dövüş sisteminde biraz hızlanma görüyoruz. Kasıntı dövüş sisteminden sıyrıldığını belli eden The Elder Scrolls Online'ın yetenek sistemine bu videoda değinilmemiş. Hatırlayacağınız üzere bir önceki sızan videoda Sorcerer gibi yetenek üstüne kurulu sınıfta bile 1. seviyeden 50. seviyeye kadar sadece 15 adet aktif yetenek bulunuyordu. Umarız çıkış tarihine kadar ekleme yapılır.
 
Her neyse, işte bahsi geçen video; (alternatif link)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 33 Dk önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 1 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 1 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler