Elder Scrolls Online'ın Kadrosunda Yıldız İsimler

23.01.2014 18:56 Samet Konuksal


    The Elder Scrolls serisinin MMO-RPG oyunu The Elder Scrolls Online, Nisan ayında PC için çıkacak. Uzun süreden beri beta süreci devam etmekte olan oyunun seslendirme kadrosu Bethesda tarafından açıklandı. Oyunda gerçekten önemli isimler bizleri karşılıyor olacak.
 
    Listeye şöyle bir baktığımızda Akademi Ödülü adaylarından John Cleese, Altın Küre sahibi Bill Nighty, Kate Beckinsale, Alfred Molina ve Altın Küre adaylarından Michael Gambon, Malcolm McDowell gibi önemli isimler karşımıza çıkıyor. Bunların haricinde Skyrim'de de görev almış Lynda Carter'ın The Elder Scrolls Online ekibinde de yer aldığı belirtiliyor.
 
    Tüm bu isimlerin haricinde oyunun seslendirme kadrosunda Fargo filminden Peter Stormrare, Despicable Me 2'den Jim Ward, Jennifer Hale ve Kevin Michael Richardson da bulunuyor.
 
    Bildiğiniz gibi daha önce oyunun 200 milyon dolarlık bütçesi olduğu ortaya çıkmıştı. Bu bütçenin büyük bir kısmı seslendirme kısmına gitmiş olabilir. Tabii bu anlaşmalar daha önce verilen 200 milyon dolarlık gelişim bütçesinin dışında da kalabilir. Bildiğimiz tek şey var, liste geerçekten yıldızlarla dolu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls Online Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Zenimax Online Studio Dağıtıcısı: Bethesda Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler