Epic Games Başkanından Geow Konusunda Geri Adım!

Gears of War serisinin popülaritesi zamanla daha da artarken Epic Games'in bu şekilde kafa karıştırıcı açıklamalarda bulunması gerçekten garip.
26.09.2009 09:57 İhsan Aktı

Yeni Gears of War oyununun bir sonraki nesil için yapılacağını söyleyen Epic Games başkanı Michael Capps , geri adım attı ve yeni bir açıklamada bulundu.

Capps yeni açıklamasında "Önümüzdeki bir kaç yıl içinde yeni bir Geow oyunu piyasaya sürersek bu Unreal Engine 3'ü kullanacak , eğer bir sonraki nesil için yeni bir Geow oyunu piyasaya sürersek bu Unreal Engine 4'ü kullanacak" sözlerini sarfederek kafaları karıştırmaya devam etti.

Epic Games başkan yardımcısı Mark Rein ise IGN'ye yolladığı email ile Capps'in TGS 09'daki açıklamasının tamamıyla yanlış anlaşıldığını dile getirdi.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 2 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 7 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 17 Dk önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 37 Dk önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 54 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler