Fallout: New Vegas Modu Karakterlerin Seslendirmelerini Yeniliyor

17.08.2020 09:19 Gazali Çetinkaya

 
Fallout: New Vegas'ın Brave New World modunun ilk versiyonu yayınladı ve çok sayıda NPC'ye yeni profesyonel seslendirmeler ekliyor.

Fallout: New Vegas Doc Mitchell, Legate Lanius, Caesar, Raul Tejada, Craig Boone ve Cass gibi oldukça başarılı bir şekilde seslendirilmiş karakterlere sahip fakat tek birkaç kişinin birçok karakteri seslendirmesinden dolayı bazı benzerlikler de var. Örneğin Yuri Lowenthal oyunda tek başına 15'ten fazla karaktere ses vermişti.
 
Bu mod başarılı olarak görülen performansları korurken 145'e yakın NPC'nin sesini yeniliyor. Ayrıca NPC'lere görsel iyileştirmeler de getiriyor.
 
Modun yaratıcıları tarafından belirtilene göre "Eğer karakter mükemmel bir oyunculuğa sahipse o şekilde bırakmayı tercih ettik. Ana odak noktamız klonlamayı azaltmak, oyunculuğu ve oyuncu seçimlerini iyileştirmekti." 
 
Brave New World moduna Nexusmods üzerinden ulaşabilirsiniz.

Neredeyse dört yıl süren çalışmaya aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler