Fortnite'ın 10. Sezonu Ne Zaman Başlıyor?

24.07.2019 20:22 Nursema Emre

 
Fornite'ın 10. Sezonuna sayılı günler kaldı. Bununla birlikte Epic Games yeni sezon için son hazırlıkları yapıyor. Yeni sezonla birlikte haritada bazı değişiklikler olacak ve oyuna yeni mekanikler eklenecek. 
 
Fortnite 10. Sezon Ne Zaman Başlıyor?
 
Normalde bir Fornite sezonu 10 hafta sürer ancak Fortnite Dünya Kupası'nın zamanlaması nedeniyle şu anki sezon en erken 1 Ağustos'a kadar devam edecek.
 
10. Sezondaki 'Battle Pass'te Bizi Neler Bekliyor? 
 
9. Sezon tüm hızıyla devam ederken 10. Sezonda tamamen anlayacağımız bazı garip olaylar ortaya çıkmaya başladı.  
 
Geçtiğimiz cumartesi günü Fortnite oyuncuları devasa bir robotla korkunç bir canavar arasındaki bir dövüşe tanık oldu. Bu tür olayların sebebini ise belli ki 10. Sezonda göreceğiz.
 
Bu arada Fornite'ın 9.41 yama notları da geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. İlgili haberi okumak için buraya tıklayabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler