Irrational Games, Bethesda İle Buluşuyor

02.07.2010 13:49 Alkan Adakaner


 
     Bir tarafta Bioshock ve System Shock 2 gibi oyunları ile tanıdığımız Irrational Games, diğer tarafta ise Elder Scrolls ve Fallout 3 ile bizi büyüleyen Bethesda Softworks. Hiç kuşkusuz 2 firma da her oyunları ile mükemmel işler çıkarıyor ve oyun dünyasının en saygın geliştiricileri arasında bulunuyor.
 
     Bu iki dev Irrational Games'in röportajlar serisinin ilk ayağında bir araya geliyor. Bethesda'dan Todd Howard, Bioshock'ın yaratıcısı Ken Levine'in sorularını yanıtlıyor.
 
     İki dev ekip bir gün bir araya gelir de ortak bir proje üzerinde çalışır mı bilemiyoruz, ama birbirlerini övmeleri ve saygı duymaları güzel. Bu röportajı buradan dinleyebilirsiniz.
    
     Bethesda Softworks'un Fallout 3 ve ek paketlerinden sonraki projesi hala ortaya çıkmadı. Elder Scrolls 5 çığlıkları her yerden yükselirken Bethesda buna kulak asmayabilir mi?
 
     Diğer yandan ise ilk Bioshock'ın yaratıcısı Irrational Games'in yeni projesi de hala belirsizliğini koruyor. Umarız Ağustos ayındaki Gamescon'da bu iki firma da bizi daha fazla bekletmeyerek projelerini açıklar.
 
kaynak     
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler