Lords of the Fallen'ın çıkış tarihi sızdırıldı!

13.05.2023 17:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı CI Games ve geliştirici Hexworks tarafından biz oyunculara sunulacak souls-like aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen'ın çıkış tarihi sızdırıldı. Twitter kullanıcısı Aggiornamenti Lumia tarafından paylaşılan gönderiye göre oyun 13 Ekim tarihinde geliyor. Oyunun resmi çıkış tarihinin tahminlere göre Summer Games Fest 2023 etkinliğinde duyurulması bekleniyor.
 
Lords of the Fallen souls-like bir rol yapma deneyimini sunmayı hedefliyor
 
 
 
Unreal Engine 5 tarafından geliştirilen Lords of the Fallen yüksek kaliteli dokulara sahip olacak. Ayrıca oyunda giysiler, zincirler, saçlar, kemerler ve çok daha fazla unsur için gelişmiş UE5 Chaos Physics teknolojisini kullanılacak. Bu teknoloji ile beraber nesnelerin / detayların dalgalanması ve hareket etmesi daha gerçekçi bir şekilde karşımıza çıkacak.
 
Daha önce The Lords of the Fallen olarak duyurulan ve akabinde Lords of the Fallen olarak isim değişikliğine uğrayan yapım bizlere karanlık bir atmosferi aktaracak. Bizlere sunulan dünya içerisinde farklı bölgelere doğru ilerleyecek ve zorlu düşmanları yeteneklerimizle ve silahlarımızla beraber aşmaya çalışacağız.
 
Lords of the Fallen, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış geliyor.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lords of the Fallen Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Deck 13 Dağıtıcısı: City Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler