Mad Max'in Yönetmeni, Death Stranding'i Övdü

26.10.2019 17:37 Özgür Eroğlu


Hideo Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding'in çıkışına kısa bir süre kaldı. Oyun basına dağıtıldı ancak inceleme puanları 1 Kasım'da paylaşılabilecek. Death Stranding'in denediği yeni oyun türü ve yapımcısı sebebiyle bu yılın en çok merak edilen oyunlarından birisi.

2015 yılında yayınlanan Mad Max: Fury Road'un başarılı yönetmeni George Miller, Death Stranding hakkında yorumda bulundu ve görünen o ki başarılı yönetmen oyunu çok beğenmiş. 

George Miller, "Kojima-san'ın işlerinde gördüğüm yeteneğin aynısını film yapımcılarında görüyorum. Yapımlarının hepsi yoğun bir deneyim yaşatıyor." dedi. Daha önce aktörlerden gelen yorumlarda da Kojima'nın bir film yapımcısı gibi çalıştığı söylenmişti.

Death Stranding, 8 Kasım'da PlayStation 4 için Türkçe altyazı seçeneğiyle piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Dk önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 44 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler