Modern Warfare 3'lü Yeni PS5 Slim Paketi Ortaya Çıktı

25.10.2023 13:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Yeniden tasarlanan PlayStation 5 konsolu için yeni bir Call of Duty: Modern Warfare 3 paketi ortaya çıktı. Bu ayın başlarında Sony, Modern Warfare 3'ün çıkışıyla aynı zamana denk gelecek yeni Call of Duty paketini çıkaracağını doğrulamıştı. Ancak bunun PS5'in Slim modellerine geleceği kesin değildi. Şimdi ise bu durum doğrulanmış oldu diyebiliriz.
 
Twitter'da çeşitli görseller ortaya çıktı
 
 
 
Şu anda, X'te (eski adıyla Twitter) paylaşılan bir görselde görüldüğü üzere MW3'ün PS5 paketi mağazalarda bile satışa sunulmaya başlandı. Son derece güvenilir sızıntı haberlerle karşımıza çıkan billbil-kun'a göre Sony, Marvel's Spider-Man 2 ile beraber PS5 Slim'in standart sürüm konsolunu 8 Kasım'da ABD'de piyasaya sürmeyi planlıyor.
 
Konsolun fiyatının 559.99 Doları olacağı bildiriliyor. Bu fiyat ise şu anda piyasada mevcut (oyun da dahil) mevcut olan PS5 modeliyle aynı fiyata denk geliyor. 
 
Yeni PS5 modeli için tavsiye edilen satış fiyatları ise şöyle;
 
- Ultra HD Blu-ray disk sürücülü PS5: 499.99 Dolar - 549.99 Euro
- PS5 Digital Edition: 449.99 Dolar - 449.99 Euro
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare II Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Activision Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler