Modern Warfare'a Shipment 10v10 Eklendi ve Warzone'a Helikopterler Geri Döndü

09.05.2020 22:31 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone'un oyun listesini güncelledi.
 
Modern Warfare'a Shipment 10v10 eklendi. Oldukça küçük bir harita olan Shipment'ta 10'a 10 savaşlar sürekli ölüp canlandığınız bir kaos ortamı yaratıyor. Modern Warfare'a ayrıca sadece bıçaklarla savaştığınız 3v3 Gunfight modu eklendi.
 
Warzone'a ise helikopterler geri döndü. Bu hafta içinde bir glitch sebebiyle oyundan kaldırılmıştı ve hata düzeltilerek tekrar eklendi. Warzone'da ayrıca BR Solos, BR Stimulus Solos ile değiştirildi. Yeni modda bir oyuncu öldüğünde üzerinde yeterli miktar para varsa savaşa geri dönebiliyor. Gulag devre dışı. 
 
Modern Warfare ve Warzone PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net üzerinde ulaşılabilir durumda. Warzone oynaması ücretsiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 19 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 37 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler