Norman Reedus'un Death Stranding'deki Karakterinin İsmi Doğrulandı

16.12.2016 00:36 Gazali Çetinkaya

 
   IMDb'nin Death Stranding'de bulunacak kişileri kendi sitesi üzerinden listelemesi ile birlikte Norman Reedus'un oyundaki karakterinin ismi doğrulandı. 
 
   IMDb'nin yapmış olduğu listelemeye göre de Norman Reedus, Death Stranding'de "Adam" ismiyle bulunacak.
 
   Oyunda bulunacak diğer ünlü kişiliklerden Guillermo del Toro ve Mads Mikkelsen'in oyundaki isimleri henüz belli olmuş değil. Ancak Hideo Kojima, PlayStation Experience etkinliği esnasında Mads Mikkelsen'in antagonist karakter olacağını açıklamıştı. 
 
   Halihazırda PlayStation 4 için geliştirilen Death Stranding'in net bir çıkış tarihi bulunmuyor. Hideo Kojima twitter'dan yaptığı açıklamasında oyunun Tokyo Olimpiyat Oyunları (2020) ve yeni Akira'dan (2019) önce çıkacağını açıklamıştı. Ek olarak Death Stranding'in motorunun Guerrilla Games'in Horizon: Zero Dawn oyununda kullandığı Decima adlı motor olacağını da hatırlatalım. Açık dünya aksiyon türünde sunulacak yapımda online unsurlar bulunacak ancak tabii ki oyun tek kişilik olarak da oynanabilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler